Informatie voor school

Wil je met je school of (mentor)klas aan de slag met samenwerken op basis van vertrouwen en authenticiteit? Dan kunnen wij jou helpen. 

Verkenning

Tijdens een verkennend gesprek gaan wij samen bepalen wat de beste optie voor jouw vraag is. Wil je de hele school met onze methode laten werken? Wil je gaan kunnen wat wij doen? Of wil je een expert in de klas die het voortouw neemt? Of wil je een combinatie? Bijna alles is mogelijk. Wij bieden namelijk maatwerk. 

Samenwerken

Voor ons voelt iedere opdracht met een school als samenwerken. Het is juist deze verbinding die maakt dat nog meer jongeren de kans krijgen te beseffen dat hun verleden niet hun toekomst hoeft te bepalen. Scholen zijn voor ons partners die meehelpen bouwen aan onze droom.

spinnenweb2

In onze methode gebruiken wij onder andere een hulpmiddel die inzichtelijk maakt of de randvoorwaarden om samen te kunnen werken op basis van vertrouwen en authenticiteit zijn ingevuld. Algemene informatie hierover kun je vinden op Trust Tuner. Deze scan is op maat gemaakt voor de situatie in een klas. 

Vertrouwen

In onze methode is vertrouwen één van de twee stenen van het fundament. Het is de basis om samen te kunnen bouwen. Wij sturen op zelfvertrouwen bij de school, mentor en docent. Zodat eigenaarschap en verantwoordelijkheid voor de toepassing van de methode binnen de school komen te liggen. De andere steen is authenticiteit. Door vertrouwen te hebben in jezelf en in de ander durf je je ware ik te laten zien en worden je talenten zichtbaar. 

Ontwikkelen

Bij La Vie en Rose geloven wij dat iedereen talenten heeft. Ook geloven wij dat iedereen, wij dus ook, altijd iets kan ontwikkelen op persoonlijk niveau. Als je kiest voor onze methode, kies je voor meer dan een training op inhoud. Ook jijzelf zult aan de slag moeten. Maar, ja, een leven lang leren is voor iemand die op een school werkt niet meer dan normaal! 

Meer weten? Stuur een mail met hierin:

  • je vraag
  • adres van de school
  • tijdsindicatie wanneer je eventueel aan de slag wil 

Uiteraard is het verkennend gesprek geheel vrijblijvend.